Ø-TUR (ENDELAVE 2007)


Pyh -ha !

Det der helst skulle ha’ været en dag med sol og høj himmel – blev en lidt klam forestilling. Seniorklubben (tidl. bønder) – havde genereret en Ø-tur, denne gang til øen Endelave i farvandet ud for Horsens fjord.
Turen til søs var med færge fra Snaptun til Endelave by……….  Beskrivelse af øen Endelave
En rundtur på øen med traktor & vogn, på smalle, øv, til tider hullede veje, (tabte mit nye kamera på gulvet i vognen pga. rystelser, og smadrede det, hvorfor ?????? skulle det ske?????? og småregn, gjorde os dybt taknemlige for en dejlig middag på øens eneste Kro & Gæstgiveri (menu: Svinemørbrad og efterfølgende is).
Vi nåede på kirke og museeumsbesøg, inden turen igen gik mod fastlandet. Trods vejrliget, en dejlig oplevelse i seniorvenners lag!
Knud.

Om kanne4world

Jeg har nået en alder, hvor man har tid til at skue tilbage i tiden! Jeg vil på flere niveauer nedfælde mine erindringer, blandet med gamle fotos. Det er først og fremmest mine egne oplevelser, suppleret med og understøttet af div. kilder for at danne en bedre helhed. Jeg vil gerne dele med andre mennesker. Hvis nogen har supplerende oplysninger, eller rettelser modtages de gerne. Jeg prøver at overholde offentliggørelsesloven så godt som muligt. Tak at du kiggede med.
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Hobbyer, Livet, STARTSIDE, Udflugt, Venner og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Ø-TUR (ENDELAVE 2007)

  1. Pingback: SENIORKLUBBEN | Kanne`s hjemmeside

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.