MORMOR’S FAMILIEALBUM


Mine forældre - Mor's nære familievbvFamilien samlet på Alleen ved UlstrupFamilien samlet på Alleen ved Ulstrup. Min mormor & morfar på billedet herunder, står foran/mellem Anna Katrine & Anton Christensen.Collager20 Herover nydelige gifteklare unge mennesker – min mormor og min morfar. Min mor, Marie Kirstine Kjeldsen var mormor og morfars førstefødte. Så vidt jeg ved, blev de bestyrerpar på “Lem Hedegaard” nord for Randers, efter deres vielse i Vellev Kirke. Her blev min mor født i 1912 og døbt i Lem kirke, som skrevet står ifølge kirkebøgerne

udklipa udklipb2udklipc1Mor & hendes forældreBilledet herover er fra 1915, lige inden familien flyttede til Tind og inden morbror Niels’s fødsel i 1916. De købte den noget misligholdte gård, “Toftegaard”. Efter skiftende ejere og frasalg af jord i ydermarken til 2-3 mindre ejendommes oprettelse, det seneste par årti. Det fremgår af matrikelkortene fra dengang.
Herover et billede af de 3 søskende: Marie, Niels & Anna fra 1921, efter Anna’s alder at se.14715053_10211005756445950_2708067148694551174_o-collage1Herover Marie, gift med Niels Kjeldsen, Vestergade i Ulstrup. (Barnløs) Marie var en søster til min mormor fra Alleen, datter af Katrine & Anthon Christensen, Alleen i Ulstrup….

udklip-31Desktop59

Mormor billede er nok fra omkring først i tyverne og morfars billede er af senere dato.
Lidt Fra min morfar Hans Kjellerup Kjeldsens gemmer

MIN KÆRE MOR Udklip marie

 

Til toppen                                                                 Opdateret: 05-12-2017

Om kanne4world

Jeg har nået en alder, hvor man har tid til at skue tilbage i tiden! Jeg vil på flere niveauer nedfælde mine erindringer, blandet med gamle fotos. Det er først og fremmest mine egne oplevelser, suppleret med og understøttet af div. kilder for at danne en bedre helhed. Jeg vil gerne dele med andre mennesker. Hvis nogen har supplerende oplysninger, eller rettelser modtages de gerne. Jeg prøver at overholde offentliggørelsesloven så godt som muligt. Tak at du kiggede med.
Dette indlæg blev udgivet i STARTSIDE. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.