MIN MORFARS SLÆGT


 Udklip 13

udklipOvenstående er skrevet af min morfars bror, lærer Chr. Kjellerup.
Nedenstående, collage af Kjellerup-Slægten – min morfars aner:
        B2/A1   Slægten har udgangspunkt i Sønder Mølle se:     B2/A1
      C4/B2
Slægtsvuggen
Knud skriver: Vuggen bliver stadig brugt af afkommere af  Kjeldsen-slægtens efterkommere ud fra Hans Kjeldsen. Vore tre børn har alle ligget i den som spæde. Det er et flot klenodie, men pladsen er trang så efter få måneder er den ikke særlig egnet mere. Der er nogle utroligt flotte inskriptioner hele vejenrundt.

D9/C4

E4/D9F17/E4      Min morfars fødehjem i Kokholm

 G52/F17    Karoline Katrine & Hans Kjellerup Christensen Kjeldsen

Hans Kjeldsen 3

Maleri af “Toftegård”
H120/52

9-slc3a6gtsled-2-001__________________________________________________________________________________

LÆS PDF-dokument:   Fra min morfar Hans Kjellerup Kjeldsen’s gemmer

Billede af bedstefar Hans Kjellerup Kjelden til hest – T.h. fra genindkaldelse under 1. verdenskrig, i sept. 1916 efter at han var blevet gift med Karoline i Vellev kirke.
Scan Hans Kjeldsen

aac77e51-529c-49c1-b1a8-b3c6d382d19cMor’s fætter Alfred & hans kone ligger begravet her – Foto: Nanna (min grankusine)

KKJ/ opdateret 07-05 -2019                                                                      Til toppen

Om kanne4world

Jeg har nået en alder, hvor man har tid til at skue tilbage i tiden! Jeg vil på flere niveauer nedfælde mine erindringer, blandet med gamle fotos. Det er først og fremmest mine egne oplevelser, suppleret med og understøttet af div. kilder for at danne en bedre helhed. Jeg vil gerne dele med andre mennesker. Hvis nogen har supplerende oplysninger, eller rettelser modtages de gerne. Jeg prøver at overholde offentliggørelsesloven så godt som muligt. Tak at du kiggede med.
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Gerning sogn, Min familie, STARTSIDE og tagget . Bogmærk permalinket.

3 svar til MIN MORFARS SLÆGT

  1. Pingback: MIN MORMORS SLÆGT | Kanne`s hjemmeside

  2. Pingback: MIN MORS FAMILIE | Knud Kanne`s hjemmeside

  3. kanne4world siger:

    Den 16. marts 2011 har jeg redigeret denne side, fordi teksten var ulæselig før. Hvis læsbarheden skal øges, dobbeltklik på billede/tekst da bliver det meget lædsbar! Gå tibage ved at trykke på pilen i øverste venstre hjørne af skærmen.
    Der er 3 linkede sider – prøv dem. De omhandler Søndermølle, Viborg og site til billeder af vuggen! God fornøjelse!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.