GERNING SOGN – UDKLIP


Udklip 4
GUDENÅDALENS HJEMSTAVNSFORENING
          LUFTFOTO 1954 – 2013
BILLEDER & UDKLIP FRA GERNING


En ung mands skæbne:    Artikler om Hans Jørn Ditlefsen


Hans Jørn er en af de personer, hvis liv jeg har fulgt. Han er et år ældre end mig. Vi gik i klasse sammen, hvert andet år i Gerning skole. Jeg husker tydeligt den skæbnesvangre novemberdag, hvor Hans Jørn kørte galt på sin motorcykel, ned ad Ulstrupbakken, på vej til arbejde. Han ramte autoværnet så uheldigt, at han kvæstede ryggen alvorligt! Jeg var lige kommet hjem for at tjene hos mine forældre, efter 1½ år på “Astrupgaard”. Hans far, murermester Niels Juel’s folk, var  i færd med at lave ny ajlebeholder og møddingsplads hjemme på “Toftegaard”.

Niels Juel mødte sent op på byggepladsen den dag. Grunden var Hans Jørns uheld. Læs artiklerne om, hvad han drev det til, trods sit store handicap. Jeg beundrer hans gå på mod og gode humør. Det har helt sikker også båret ham  igennem de svære stunder i livet senere!

image0-14image0-13 dHans Jørn bor i dag i en lejlighed i Rødkjærsbro. Han blev 75 år i august 2015 og har siddet i kørestol siden han var 19 år gammel, hvor han blev invalideret ved et styrt med sin MC.
Jeg besøgte min gamle skolekammerat og ven fra Gerningtiden her før jul 2015. Et besøg jeg havde lovet gennem lang, lang tid! Det var en meget positiv oplevelse at tale med Hans Jørn igen. Jeg har lovet, at gøre besøget om en anden gang!Her fortæller Hans Jørn om en mangeårig vens bortkomst og død. Her er et klip fra TV2MV fra marts måned 2015: HER
Udklip 6 (1)
Nabo: Godt at det er afsluttet. Per er fundet død, næsten et år senere – Læs i meget mere i Gudenådalens Avis: 

Per Vinderslev Jørgensen var dybt deprimeret, da han 10. marts i fjor gik hjemmefra med endestation i et krat ved Brandstrupvej 100.
Men Pers nabo og ven igennem mange år, Hans Jørn Ditlefsen, Bjerrevej 9b er ikke i tvivl: Det er Pers jordiske levninger, der er fundet.
»Det er godt, at det nu er afsluttet. Det er godt at få vished,« siger Hans Jørn Ditlefsen. Han er ikke i tvivl om, at Per har taget sit eget liv. Hvad han bygger det på, forklarer han i artiklen:  HER.

14456
Der opdateres løbende, efterhånden som jeg finder udklip og artikler med tilknytning til Gerning jeg synes er af værdi for både læseren og mig selv – så hold øje med opdateringermurerformand1_jc

HER er et indslag med Ib Thykjær Ditlefsen

KLIK HER  – FOR AT SE FLERE ARTIKLER FRA GERNING/TIND

Opdateret senest: 06 – 12 – 2016

 Gå til toppen

Om kanne4world

Jeg har nået en alder, hvor man har tid til at skue tilbage i tiden! Jeg vil på flere niveauer nedfælde mine erindringer, blandet med gamle fotos. Det er først og fremmest mine egne oplevelser, suppleret med og understøttet af div. kilder for at danne en bedre helhed. Jeg vil gerne dele med andre mennesker. Hvis nogen har supplerende oplysninger, eller rettelser modtages de gerne. Jeg prøver at overholde offentliggørelsesloven så godt som muligt. Tak at du kiggede med.
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Gerning sogn, Skolen, STARTSIDE og tagget . Bogmærk permalinket.

7 svar til GERNING SOGN – UDKLIP

 1. Pingback: GERNING BILLEDER | Kanne`s hjemmeside

 2. birte jensen siger:

  tak for den gode oplysning omhansjørn ditlefsenhan var/er en sej mand al respekt for ham

  Like

 3. Pingback: KANNE’S HJEMMESIDE. | Kanne`s hjemmeside

 4. Pingback: GERNING SKOLE | Kanne`s hjemmeside

 5. Pingback: GERNING SKOLE | Knud Kanne`s hjemmeside

 6. Pingback: GERNING SKOLE | Knud Kanne`s hjemmeside

 7. Pingback: MIN HJEMMESIDE | Knud Kanne`s hjemmeside

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.